Kontakt

Brillesalongen er en optiker- og brilleforretning på Melhus, men fokus på godt håndverk og personlig service. Vi hjelper deg med "glass og ramme" skreddersydd dine behov

Åpningstider

Hverdager: 09:00-18:00
Torsdag: 09:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00

Kontakt oss

72 87 16 00

post@brillesalongen.no

Melhusvegen 505

Våre ansatte

Hilde

Hilde Sørensen Tiller

Optiker

Hilde har vært ansatt hos Brillesalongen siden 2007, men ble ferdig utdannet optiker fra Høgskolen i Kongsberg i 2009. I tillegg har hun spesialkompentanse innen kontaktlinsetilpassing og rekvireringsrett til diagnostiske medikamenter. Hilde er opptatt av øyehelse og finne individuelle optimale synsløsninger. Hun synes også det er veldig interessant å følge med produktutvikling innenfor brilleglass og kontaktlinser, og holde seg faglig oppdatert. Hun elsker også å følge med på brilletrender og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte brillen.

Malin

Malin Hofstad

Optikerassistent

Malin er optikerassistent/Optical Dispenser med 10 års erfaring i bransjen. Hun begynte hos Brillesalongen AS i 2017. Liker å reparere briller, tar gjerne imot en utfordring. Malin er verkstedansvarlig og hjelper deg gjerne i butikken med solbriller og innfatninger. Malin har god sans for form og farge, hun hjelper deg gjerne.

Anita Wold

Brillestylist / Innkjøpsansvarlig

Anita er brillestylist og innkjøpsansvarlig. Begynte i bransjen i 1999 og har jobbet med produktinnkjøp, import, design og innkjøp for bransjen i Danmark, Finland, Sverige og Norge. Har holdt mange foredrag bla om trender og moter. Tok over Brillesalongen i 2013 og gjorde det med hjertet, med fokus på gjenbruk av gamle møbler har butikken vår blitt vårt hjerte med fokus på god stemning, god service og det beste utvalget av briller til deg.