Kontakt oss

Mandag - Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00

Våre ansatte

Hilde Sørensen Tiller OPTIKER / BUTIKKSJEF hilde@brillesalongen.no

Hilde har vært ansatt hos Brillesalongen siden 2007, men ble ferdig utdannet optiker fra Høgskolen i Kongsberg i 2009 og har siden 2018 fungert som butikksjef. Hun har nylig fullført videreutdanning innen bildediagnostikk, OCT (optical coherence tomography). I tillegg har hun spesialkompentanse innen kontaktlinsetilpassing og rekvireringsrett til diagnostiske medikamenter. Hilde er veldig opptatt av øyehelse og finne individuelle optimale synsløsninger. Hun synes også det er veldig interessant å følge med produktutvikling innenfor brilleglass og kontaktlinser, og holde seg faglig oppdatert. Hun elsker også å følge med på brilletrender og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte brillen.

Marianne Almaas OPTIKER

Marianne har jobbet som optiker siden 2005, og vi ble heldig som fikk henne med på vårt team i 2023. Hun har også spesialistgodkjenning i kontaktlinsetilpasning og rekvireringsrett for diagnostiske medikamenter. Marianne bringer med seg en imponerende mengde erfaring som optiker, og med sin ekspertise og dyktighet hjelper hun deg gjerne med å finne de beste skreddersydde brillene som passer dine behov. Hun er også veldig opptatt av å holde seg faglig oppdatert, noe som gir deg ekstra trygghet når det kommer til din synsopplevelse og øyehelse. 

Beate Fossum BUTIKKMEDARBEIDER / BRILLESTYLIST

Beate ble en del av vårt team i 2022. Hun er en viktig butikkmedarbeider som alltid står klar til å hjelpe deg med ditt brillebehov. Beate er lidenskapelig opptatt av brilletrender og hjelper deg med å finne den perfekte stilen for ditt unike utrykk. 

Anita Wold EIER anita@brillesalongen.no

Anita er brillestylist og innkjøpsansvarlig. Begynte i bransjen i 1999 og har jobbet med produktinnkjøp, import, design og innkjøp for bransjen i Danmark, Finland, Sverige og Norge. Har holdt mange foredrag bla om trender og moter. Tok over Brillesalongen i 2013 og gjorde det med hjertet, med fokus på gjenbruk av gamle møbler har butikken vår blitt vårt hjerte med fokus på god stemning, god service og det beste utvalget av briller til deg.

Emma Vigdal Hegerberg DELTIDSANSATT

Emma har vært en verdifull del av vårt team siden 2020. Som vår deltidsansatt sørger hun for at alt går smidig og effektivt, slik at du kan ha en hyggelig opplevelse hos Brillesalongen. Hun er dedikert til å skape den beste opplevelsen for våre kunder og er alltid her for å hjelpe. 

Malin Hofstad OPTIKERASSISTENT

Malin er optikerassistent/Optical Dispenser med 15 års erfaring i bransjen. Hun begynte hos Brillesalongen AS i 2017. Liker å reparere briller, tar gjerne imot en utfordring. Malin er verkstedansvarlig og hjelper deg gjerne i butikken med solbriller og innfatninger. Malin har god sans for form og farge, hun hjelper deg gjerne.